Leveringsvoorwaarden


Intronics Belgium heeft een zeer breed productaanbod, maar zo'n uitgebreid aanbod heeft geen enkele waarde als er niet voldoende voorraad is. Onze strategie om orders die voor 17.00 uur in ons bezit zijn nog dezelfde dag te versturen, vereist een omvangrijke voorraad. Of u nu slechts een enkel kabeltje nodig heeft of 15.000 netwerkkabels, Intronics Belgium kan u deze binnen 24 uur leveren. Onderstaand vindt u onze leveringsvoorwaarden.


Prijzen

Alle prijzen zijn netto in Euro’s en exclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud. Wij behouden ons het recht voor om tussentijds de prijzen aan te passen. Actuele prijzen kunt u vinden op onze website.

Betaling

Betaling 30 dagen na factuurdatum na acceptatie kredietlimiet of vooruitbetaling.

Verzend/Orderkosten

Orders onder 100,- Euro excl. BTW worden vermeerderd met 14,- Euro orderkosten + verzendkosten. Orders tot 500,- Euro excl. BTW worden vermeerderd met 8,50 Euro verzendkosten. Orders boven 500,- Euro excl. BTW franco huis of grens.

Retouren/reparaties

Retouren/reparaties dienen voorzien te zijn van het volgende:
Voldoende porto, kopie factuur, vermelding van RMA nummer en duidelijk begeleidend schrijven. Zendingen die hier niet aan voldoen zullen niet worden geaccepteerd. Verkeerd bestelde artikelen worden uitsluitend teruggenomen indien deze binnen de normale reclamatieperiode van 6 dagen aan ons teruggestuurd worden en indien het standaard voorraadartikelen betreft.

Artikelen op klantspecificatie of op verzoek bestelde artikelen worden niet retour genomen. De artikelen dienen onbeschadigd te zijn en in de onbeschadigde originele verpakking te zitten. Deze verpakking mag niet voorzien zijn van stickers, plakband, adresgegevens o.i.d. Voor het terugsturen van onjuist bestelde artikelen wordt 16,- Euro administratiekosten in rekening gebracht. Na het verstrijken van de 6 dagen reclamatieperiode is terugsturen niet meer mogelijk.

Garantie

Wij hanteren de fabrieksgarantie voor al onze producten.

Annuleringen

Annulering van nog openstaande orders is uitsluitend schriftelijk mogelijk, met uitzondering van producten op klantspecificatie of speciaal voor u bestelde producten.

Levering goederen

Orders die voor 17:00 uur in ons bezit zijn, worden indien op voorraad, dezelfde werkdag verzonden.

Verkoopvoorwaarden Intronics Belgium

Onze verkoopvoorwaarden kunt u via onderstaande knop lezen.