Over Intronics


In haar inmiddels 35-jarig bestaan heeft Intronics zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van connectivityoplossingen voor informatie- en datavoorzieningen, retail en elektronica. Deze connectivityoplossingen staan bij Intronics voor verschillende soorten verbindingen: van een traditionele verbinding als de kabel of de connector tot de verbinding in KVM- of digital signage-applicaties. Het complete programma van Intronics is opgebouwd vanuit deze (basis)verbindingen en accessoires.

Naast de levering van standaard voorraadproducten is het ontwikkelen en leveren van producten op klantspecificatie een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Centraal hierin staan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Communicatie en samenwerking met onze opdrachtgevers zijn dé factoren om te komen tot een succesvol eindresultaat.

Intronics is actief door heel Europa; buiten het hoofdkantoor in Barneveld en het kantoor in België, heeft zij verschillende verkoopkantoren in het buitenland. Dit maakt dat Intronics ook op de internationale markt een geschikte zakenpartner is.

E-business en papieren media

Op deze website vindt u een complete on-line catalogus, waaruit u direct kunt bestellen. Verder vindt u uitgebreide mogelijkheden, zoals een track & trace-functie, een kennisdatabank en uitgebreide technische informatie per product. Ook een koppeling van het ERP-systeem behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop op tel.nr. +32 (0)14/220 334 of via e-mail: sales@intronics.be.

Intronics maakt ieder jaar een uitgebreide productcatalogus en houdt haar klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via het magazine Update, welke 6 keer per jaar verschijnt. Indien u nog geen Update ontvangt, maar deze wel graag zou willen ontvangen, kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Onderdeel TKH group

Sinds 1999 maakt Intronics deel uit van de TKH Group N.V. De TKH Group is een aan de Amsterdamse beurs genoteerde multinational, waarbij Intronics een positieve bijdrage levert. Meer informatie over de TKH Group kunt u vinden op www.tkhgroup.com.

Mission Statement

Intronics wil een vooraanstaande leverancier zijn van connectivity, netwerk en industriële oplossingen. Dit door een breed productaanbod te bundelen tot een creatief oplossingsgericht deel of totaaloplossingen voor de ICT-, retail- en industriële markt. De mix van know-how, logistic excellence en added value zorgen ervoor dat Intronics b.v. de ideale partner is met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Naast zorg voor de afnemers willen wij een open, informele no-nonsens organisatie zijn waar onze medewerkers ruimte hebben voor ontplooiing van eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden.

ISO 9001:2015

Intronics is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Deze certificering bevestigt onder andere de continue inzet voor klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en verbetering.

Download het ISO9001:2015 certificaat van Intronics.

ISO 9001:2008